Vieser joins Green Building Council Finland

Vieser jäseneksi Green Building Council Finlandiin

Vastuullisuus ja kestävä liiketoiminta nostettiin hiljattain Vieserillä yhdeksi strategian kärkihankkeista. Aihe sinällään ei ole uusi, vaan se on kulkenut osana luonnollista liiketoiminnan kehitystä ja ollut yksi yrityksen kulmakivistä aina Vieserin alkuajoista lähtien.

”Meillä Vieserillä johto tekee tiiviisti yhteistyötä tämän hankkeen edistämiseksi. Tukeaksemme tätä tärkeää tehtävää, olemme tänä syksynä liittyneet jäseniksi Green Building Council Finlandiin”, kertoo Esa Mouhu, Vieserin kestävän kehityksen liiketoiminnan vastuullisuus,- kehitys- ja laatujohtaja.

Green Building Council Finland on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on osa maailmanlaajuista World Green Building Council -verkostoa, Suomessa, kansallisen yhdistyksen tehtävänä on edistää hiilineutraalien, kiertotalouden mukaisten ja kestävää elämäntapaa tukevien ratkaisujen tuominen luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

”Green Building Council Finlandin jäsenyys on vahva viesti sitoutumisesta rakentamisen kehittämiseen sekä ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Tavoitteenamme on päästä mukaan toimikuntayhteistyöhön, jossa jaetaan parhaita käytäntöjä ja kehitetään alaa yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa. Haluamme osaltamme edistää kestävää kehitystä mm. tulevaisuuden materiaalivalinnoilla, ja yhteistyön avulla pyrimme pienentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä”, Esa luonnehtii.

”Vastuullisen liiketoiminnan kehittämisessä on meillä jokaisella sekä vastuumme, että oma roolimme. Haluamme Vieserillä aktiivisesti vaikuttaa näihin tärkeisiin asioihin, liiketoiminnassamme ja prosesseissamme, läpi koko organisaation. Green Building Council on meille hyvä foorumi yhdistää voimamme ja tuoda oma panoksemme tähän yhteiseen missioon”, toteaa Vieserin Toimitusjohtaja, Annika Jyllilä -Vertigans.

Lisää Green Building Council Finlandin tavoitteista ja toiminnasta täällä.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.