Linjalattiakaivot

Kaunis, kotimainen linjalattiakaivo mukautuu sisustukseen joko huomaamattomana tai korostettuna. Nopea, helppo ja turvallinen asennus.

Katso tuotemallisto

Miksi Vieser Line?

  • Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.
  • Varma ja turvallinen vedeneristeen liitos.
  • Mahdollistaa ison laatan käytön ja kaadon yhteen suuntaan.
  • Näppärä puhdistaa – vesilukko on helppo irrottaa ja laittaa takaisin.
  • Laatoitettava malli soveltuu yhteen kaikkien yleisimpien kylpyhuoneen lattialaattojen  ja lattiapinnoitusten (esim. mikrosementti tai hartsi) kanssa.
  • Yhdistettynä Vieser One extra matalaan lattiakaivoon, järjestelmän korkeus on vain 90 mm.

Katso tuotemallisto

Tyylikäs ja muuntuva

Tyylikäs ja muuntuva Vieser Line on uudentyyppinen linjalattiakaivojärjestelmä, jossa yhdistyvät korkea laatu, ainutlaatuinen muotoilu ja innovatiivinen käytettävyys. ​

Katso tuotemallisto

Helppo suunnitella

​Vieser Line koostuu erikseen myytävistä kannesta ja kourusta. Kansia on saatavana laatoitettavina sekä RST-kansina.​

Lisäksi kaivojärjestelmään valitaan Vieser One kaivoperheestä kohteeseen sopiva, perinteinen lattiakaivo. Kaivon valintaa ohjaavat mm. lattiarakenne (korkeus), lvi-suunnitelma sekä tarvittava sivuliitäntöjen määrä.​

Kaikki Vieserin kaivot ovat yhteensopivia Vieser Line -linjalattiakaivon kanssa.

Tutustu monipuoliseen kaivovalikoimaan

Vapaus sisustaa​

​Laatoitettavaa kantta voi korostaa tai sen voi lähes häivyttää osaksi lattiapintaa käyttämällä samaa laattaa tai pinnoitetta kuin ympäröivässä lattiassa. Valittavana on myös mattamusta, pulverimaalattu teräskansi. ​

Vieser Line sopeutuu sisustukseen monella tavalla – sen voi sijoittaa seinän viereen, hieman irti seinästä, keskelle lattiaa tai useita vierekkäin.

Katso asennusvideo

Helppo puhdistus

Arjen ylellisyyttä on huollon helppous. Vieserin kaivot on suunniteltu siten, että vesi poistuu nopeasti lattian pinnalta. Tämän saa aikaan lattiakaivon innovatiivinen rakenne, joka mahdollistaa vedelle voimakkaan virtaaman.

Kun kaivon puhdistuksen aika lopulta koittaa, toimenpide on nopea ja helppo. Asukas voi keskittyä nauttimaan huolettomasta arjesta ja kylpyhuoneestaan.

Lue lisää Vieser-kaivon helposta puhdistamisesta

Muotoilun ja toiminnallisuuden liitto

Vieser Line -linjalattiakaivo on paitsi kaunis katsella, myös käytössä toimintavarma ja vaivaton huoltaa.  Kunnianhimoinen ja laadukas muotoilu ei tarkoita kompromisseja arjen käytön suhteen.

Lue lisää uniikista muotoilusta